ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑΙΔΑΝΙΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ

Εύκολα προσβάσιμα και πάντα εκεί - τα καταστήματά μας στα αστικά κέντρα κάνουν πιο εύκολη την αγορά αγαθών. Χρησιμοποιούμε υπάρχοντα κτίρια και ακίνητα που βρίσκονται στην "καρδιά" της πόλης και συνδυάζουμε ιδανικά τη μοντέρνα αρχιτεκτονική με τον υπάρχον περιβάλλοντα χώρο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑΚαταστήματα για το κέντρο των πόλεων

Τα καταστήματά μας είναι επίσης κατάλληλα για μικρότερες περιοχές ενώ η Lidl αποτελεί ένας ελκυστικός ενοικιαστής, με υψηλή πιστοληπτική ικανότητα. Αξιοποιούμε τα κτίρια που ήδη υπάρχουν στις πόλεις και τα προσαρμόζουμε στα αρχιτεκτονικά πρότυπα της κάθε πόλης. Έτσι, ανοίγουμε καταστήματα Lidl σε πολυσύχναστα αστικά κέντρα χωρίς να αλλάζουμε το αστικό τοπίο.

ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Προσαρμοσμένα στις επιθυμίες των πελατών, τα καταστήματα μας στα κέντρα των πόλεων προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα φρέσκων αλλά και συσκευασμένων προϊόντων.

ΑΝΕΣΗΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΓΟΡΩΝ

Τα πλεονεκτήματα των καταστημάτων νέας γενιάς, όπως η μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων και η ελκυστική τους παρουσίαση, διατηρούνται ακόμη και σε μικρότερες εγκαταστάσεις.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ

Τα καταστήματα ενσωματώνονται στις δομές κτιρίων και προσαρμόζονται στην υπάρχουσα κατασκευή.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο σχεδιασμός των καταστημάτων αστικού κέντρου περιλαμβάνει υπάρχοντα κτίρια και ακίνητα που βρίσκονται ήδη στο κέντρο της πόλης. Μαζί μπορούμε να βρούμε την καταλληλότερη λύση για το δικό σας ακίνητο

Επιφάνειες/κτίρια:
Για αγορά ή ενοικίαση.
Χώρος πώλησης
Από 600 m2 (αναλόγως τη χώρα).
Άλλα κριτήρια:
Πρέπει να είναι δυνατή η παράδοση με φορτηγό.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα καταστήματα αστικού κέντρου ή για οποιοδήποτε άλλο σχεδιασμό καταστήματος, σας ενδιαφέρει. Περιμένουμε τα μηνύματά σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ