ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Σκεφτόμαστε διαφορετικά

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων μας, μας έχει δείξει ότι για κάθε περιοχή εγκατάστασης απαιτούνται εξατομικευμένες λύσεις. Δεν μένουμε στα καθιερωμένα, αλλά κοιτάμε μπροστά - με εξατομικευμένες ιδέες σχεδιασμού και υποβλητικές αρχιτεκτονικές λύσεις σε ειδικές περιοχές και υπάρχουσες κτιριακές κατασκευές. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός μας συμβάλλει σε ένα ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα για την εκάστοτε περιοχή.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ

Είτε πρόκειται για σιδηροδρομικό σταθμό, ιστορικά κτίρια ή γήπεδα ανταποκρινόμαστε μεμονωμένα στην εκάστοτε περίσταση. Ενσωματώνουμε τα καταστήματά μας στον χώρο και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με τη συνολική εικόνα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια προστιθέμενη αξία. Αναπτύσσουμε έξυπνες λύσεις σε θέματα που αφορούν στις συγκεκριμένες περιοχές και φροντίζουμε οι πελάτες μας να έχουν μια μοντέρνα, ευχάριστη εμπειρία αγορών, έτσι ακριβώς όπως τους έχουμε συνηθίσει.

  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

    Σε ειδικές κατασκευαστικές περιπτώσεις όπως η αποκατάσταση ιστορικών κτιρίων, σχεδιάζουμε μεμονωμένες λύσεις ιδανικές για κάθε κτίριο.

  • ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

    ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΡΑ

    Η διατήρηση των ιστορικών κτιρίων δημιουργεί μια ιδιαίτερη αξία στο αστικό τοπίο και αυξάνει την ελκυστικότητα του.

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τον σχεδιασμό καταστημάτων μας (με κάποιο κατάστημά μας) και θα σας προσφέρουμε τις συμβουλές μας ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Περιμένουμε τα μηνύματά σας!