ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Όταν υπάρχουν πολλά καταστήματα συγκεντρωμένα μαζί σε ένα μέρος, προσελκύεται ακόμη μεγαλύτερος αριθμός καταναλωτών - αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των εμπορικών κέντρων. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε συνδυασμό με καλή πρόσβαση, μικρές αποστάσεις μεταξύ των μεμονωμένων καταστημάτων και άνετους χώρους στάθμευσης. Συγχρόνως, τα καταστήματά μας εγγυώνται τη συχνή επισκεψιμότητα και ελκυστικότητα. Διευκρινίζεται ότι στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν υλοποιούνται τα εμπορικά κέντρα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα εμπορικά κέντρα επειδή συγκεντρώνουν στον ίδιο χώρο πολλά καταστήματα και υπηρεσίες αποτελούν την ιδανική επιλογή επένδυσης. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι ενσωμάτωσης ενός καταστήματος Lidl μέσα σε εμπορικά κέντρα.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΒΙΩΣΙΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Και στα εμπορικά κέντρα εστιάζουμε σε βιώσιμες τεχνολογίες, όπως ο φωτισμός LED και η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ

Η ευρύχωρη διαρρύθμιση των χώρων, η μοντέρνα αρχιτεκτονική και οι φιλικές παρεχόμενες υπηρεσίες, όπως οι τουαλέτες για τους πελάτες, διασφαλίζουν μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία αγορών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Στην παρουσίαση των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνονται νέες ιδέες όπως takeaway με φρέσκα προϊόντα αρτοποιίας ή προσφορές για καφέ στο χέρι, κάτι που αντανακλά, επίσης, τη μοντέρνα πρόταση των καταστημάτων.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Είτε ως ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής, η Lidl αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες των εμπορικών κέντρων. Μαζί βρίσκουμε τη σωστή λύση για τη δική σας περιοχή.

Περιοχή:
Για αγορά, ενοικίαση ή μίσθωση.
Έργα:
Νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις.
Επιφάνεια οικοπέδου:
Οικοδομημένο ή μη οικοδομημένο σε όλα τα μεγέθη.
Χώρος πώλησης
για ενοικίαση από 1.000 m².
ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
άνετη πρόσβαση.
Ενοικιαστής:
Ελκυστική ομάδα ενοικιαστών.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα εμπορικά κέντρα ή για κάποιο κατάστημά μας. Περιμένουμε τα μηνύματά σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ