ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ METROPOLΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τα ακίνητα στα κέντρα των πόλεων είναι μικρά και αυτό απαιτεί ενιαίο κατασκευαστικό σχεδιασμό. Για να δημιουργήσουμε σύγχρονα καταστήματα σε αστικές περιοχές, με εξελιγμένα συστήματα προμήθειας των προϊόντων, σκεφτόμαστε μπροστά: Ένας ευέλικτος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός που επιτρέπει την προσθήκη επάνω ορόφων, προσφέρει σημαντικά οφέλη στον πολεοδομικό σχεδιασμό, που εκτείνονται πολύ πέρα από αυτά μιας τυπικής αγοράς.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική, η αειφόρος τεχνολογική μας προσέγγιση και οι ευέλικτες επεκτακτικές μας δυνατότητες, μετατρέπουν το κατάστημα Metropol σε κατασκευαστικό έργο υψηλού επιπέδου.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ METROPOLΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δημιουργούμε μια εντελώς νέα εμπειρία αγορών και με τα καταστήματα Metropol δεν ανταποκρινόμαστε μόνο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού, αλλά και στις επιθυμίες των πελατών που μας επισκέπτονται - δηλαδή την μοντέρνα αγορά του μέλλοντος.

ΕΥΡΥΧΩΡΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Ιδανικός συνδυασμός φωτισμού και χώρου

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣΑΝΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Δωρεάν χώροι στάθμευσης πελατών στο κέντρο της πόλης

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Συμπαγές, μοντέρνο και προσαρμόσιμο

ΧΩΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Φωτεινό, φιλικό προς τον πελάτη και άνετο

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το κατάστημα Metropol είναι ιδανικό για τα αστικά κέντρα. Χάρη στις μικρές απαιτήσεις του σε τετραγωνικά και στην προσαρμοστικότητα του σχεδιασμού στην όψη των καταστημάτων, ενσωματώνεται ιδανικά στις πυκνοκατοικημένες περιοχές του αστικού κέντρου. Μαζί θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για το ακίνητό σας.

Περιοχή:
για αγορά, ενοικίαση ή μίσθωση.
Επιφάνεια οικοπέδου:
Οικοδομημένο ή μη οικοδομημένο από 3.000 m2.
Μερική ιδιοκτησία:
δυνατό ανάλογα με τη χρήση
Εξυπηρέτηση επενδυτών:
Κατόπιν αιτήματος, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό και την διεκπεραίωση της νέας κατασκευής (δεν υλοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο).

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα καταστήματα Metropol ή για οποιοδήποτε άλλο σχεδιασμό καταστήματος σας ενδιαφέρει. Περιμένουμε τα μηνύματά σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ