ΚΕΝΤΡΑ LOGISTICSΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥΚΕΝΤΡΑ LOGISTICS ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Έχουμε επανεξετάσει πλήρως τον σχεδιασμό μας για τα κέντρα logistics, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές, οικολογικές και κοινωνικές συνθήκες. Οι νέες προσεγγίσεις μας περιλαμβάνουν απλούστερες κατόψεις και εκτεταμένους χώρους παραλαβής παραγγελιών. Η ένταξή τους στην ευρύτερη περιοχή έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται ιδανικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ LOGISTICSΚΕΝΤΡΑ LOGISTICS ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Η συμπαγής (στιβαρή) σχεδίαση και οι προσεκτικά μελετημένες διαδικασίες, προσφέρουν ευέλικτες δομές αποθήκευσης και γραφείων για ένα ελκυστικό και βιώσιμο κέντρο logistics.

ΕΚΠΟΜΠΗ CO2ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα κέντρο logistic φιλικό προς το περιβάλλον, εργαζόμαστε συνεχώς για την μείωση τιμών στις εκπομπές ρύπων και κατανάλωσης ενέργειας.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα κέντρα logistics προσαρμόζονται μέσω του εξατομικευμένου σχεδιασμού, στις συνθήκες του περιβάλλοντος χώρου της περιοχής.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέες διαμορφωμένες περιοχές διανομής με κοινούς χώρους για τους εργαζομένους και τους προμηθευτές δημιουργούν ένα αξιόλογο και ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

Κατά τον νέο σχεδιασμό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον φυσικό φωτισμό, στη βελτιστοποιήση των συνθηκών εργασίας και στον μοντέρνο εξοπλισμό.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τα κέντρα logistics ή με κάποιο κατάστημά μας (ή για τον σχεδιασμό των καταστήματων μας). Περιμένουμε τα μηνύματά σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ